Sekcije

Elektrotehnika Rad sa alatima

Za svakog tko je zainteresiran za rad s rukama. Bilo gradnja 3D printera ili jednostavnog sklopa za detekciju zvuka, elektrotehnička sekcija uvijek pronalazi zabavan način gradnje inovativnih uređaja.

Informatika Rad sa računalom

Kroz igru do učenja i kroz učenje se igrati. To je moto naše računalne radionice. Stvorena za svakoga tko želi doznati više o internetu, programima, office-u ili se jednostavno družiti sa ostalim članovima.

Digitalna fotografija Rad sa fotoaparatom

Vidjeti okolicu i ovjekovjećiti savršenom slikom, težnja je sekcije digitalne fotografije. Otvorena za sve koji su zainteresirani za izlete u prirodu i učenje u isto vrijeme.

Ljetna škola 2011.

Ljetna škola tehničkih vještina za djecu i mlade "Sljeme 2011." održat će se u Domu Crvenog križa na Sljemenu od 18. 07. do 04. 08. 2011.

O PROGRAMU:
Broj polaznika: max. 20 u smjeni

Datum:  
od 25. 07. do 30. 07. - SLOBODNO 

Popis aktivnosti:
modelarstvo, maketarstvo, kreativne radionice, astronomija, osnove digitalne fotografije, tehnička kultura u aktivnostima vezanim za karting vozila, osnove radiogoniometrije, osnove radioamaterizma, speleologija, edukativno predavanja iz zaštite okoliša i prometne kulture, projekcije filmova, edukativne igre...

Programe provode instruktori i voditelji centara tehničke kulture i članice ZZTK: 
ZAGREBAČKI ASTRONOMSKI SAVEZ
ZAGREBAČKI FOTOKINO SAVEZ
ZAGREBAČKI KARTING SAVEZ
ZAGREBAČKI RADIOAMATERSKI SAVEZ
ZAGREBAČKI SAVEZ KLUBOVA MLADIH TEHNIČARA
ZAGREBAČKI SAVEZ CB RADIOKLUBOVA.

 Članove molimo da se obavezno jave voditeljima kako bi mogli napraviti prijavu.

Vidimo se!

ZZTK stranice