Sekcije

Elektrotehnika Rad sa alatima

Za svakog tko je zainteresiran za rad s rukama. Bilo gradnja 3D printera ili jednostavnog sklopa za detekciju zvuka, elektrotehnička sekcija uvijek pronalazi zabavan način gradnje inovativnih uređaja.

Informatika Rad sa računalom

Kroz igru do učenja i kroz učenje se igrati. To je moto naše računalne radionice. Stvorena za svakoga tko želi doznati više o internetu, programima, office-u ili se jednostavno družiti sa ostalim članovima.

Digitalna fotografija Rad sa fotoaparatom

Vidjeti okolicu i ovjekovjećiti savršenom slikom, težnja je sekcije digitalne fotografije. Otvorena za sve koji su zainteresirani za izlete u prirodu i učenje u isto vrijeme.

Inova Mladi 2015 - Rezultati

Update: 26.05.2015. - 13:10

Za Kategoriju Fakulteti:

ZLATO

  1. Josip Brcko s radom "Filament ekstruder" 

 

Za kategoriju Srednje škole:

ZLATO:

  1. Marko Crnoja s radom "Led reklama"

SREBRO:

  1. Karlo Cindrić s radom "3D scanner"

BRONCA:

  1. Karlo Cindrić s radom "Snezor temperature i vlage" 
  2. Karlo Cindrić s radom "Senzor za parkiranje"

 

Svaka čast ekipa! 

 


 

Napeto iščekujemo utorak kada će biti objavljene nagrade svih sudionika na Inovi Mladih 2015. godine održane u prostorijama FSB-a u Zagrebu. 

Stay tunned :) 

S stranice Saveza Inovatora Zagreba:

INOVA-MLADI 2015
Izložba inovacija zagrebačkih osnovnih, srednjih škola i studenata s međunarodnim sudjelovanjem

Zagreb, Fakultet strojarstva i brodogradnje, 09. svibanj 2015.

 

Najveća izložba inovacija mladih u RH i okružju koja redovito od 2001.godine okuplja sva dostignuća mladih zagrebačkih inovatora uz goste iz cijele Hrvatske i prijatelje iz inozemstva. INOVA-MLADI je program Saveza inovatora Zagreba, Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Saveza udruga pedagoga tehničke kulture Zagreba, Udruge inovatora Fakulteta strojarstva i brodogradnje i zagrebačkih udruga mladih inovatora s ciljem da velikom izložbenom manifestacijom potaknu daljnji razvitak inovatorstva mladih u Gradu Zagrebu.

15. izdanje izložbe inovacija učenika zagrebačih osnovnih, srednjih škola i studenata s međunarodnim sudjelovanjem i ove godine je potvrdila status najveće hrvatske i regionalne izložbe inovacije mladih.
Otvaranju 09. svibnja o.g. na FSB-u, bilo je nazočno niz uzvanika, zagrebačkih mladih inovatora i mentora, gostiju iz svih dijelova RH, BiH, kao i mediji. U nazočnosti osobnog izaslanika Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović Karla Vulina, izložbu je otvorila izaslanica Gradonačelnika Grada Zagreba Marina Lovrečki.
Ove godine izložba je okupila čak 420 izlagača koji su predstavili 290 svojih inovacija iz osnovnih i srednjih škola, fakulteta i udruga. Kao i svake godine na ovoj zagrebačkoj izložbi sudjelovali su gosti iz Hrvatske / Beli Manastir, Dugo Selo, Sesvete, Stubičke Toplice, Karlovac, Varaždin, Nova Gradiška, Rijeka, V.Gorica, Slunj, Popovača,/, kao i gosti izvan Hrvatske /Maribor, Sarajevo, Banja Luka, Prijedor, Prnjavor, Subotica, Teslić/. Moramo naglasiti da su na ovogodišnjoj 15. izložbi izloženi izuzetno zanimljivi i atraktivni radovi osnovnih, srednjih škola i fakulteta.

Vrhunski ocjenjivački sud INOVE-MLADI 2015, dodijeliti će niz medalja i atraktivnih posebnih nagrada, na svečanoj dodjeli odličja 26. svibnja o.g. na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, tradicionalnom mjestu održavanja Izložbe.


- zlatne, srebrne i brončane medalje

- putovanja i sudjelovanja na velikim međunarodnim izložbama inovacija

- sudjelovanje najboljih na 40. hrvatskom salonu inovacija INOVA-BUDI UZOR u Karlovcu i 8. nacionalnoj izložbi inovacija mladih u Bakru

- veliki prijelazni pokal školi pobjedniku INOVE-MLADI

Najbolji od najboljih, pobjednik INOVE biti će proglašen

MLADIM ZAGREBAČKIM INOVATOROM GODINE

i dobiti niz nagrada iznenađenja....

 


Savez inovatora Zagreba