Sekcije

Elektrotehnika Rad sa alatima

Za svakog tko je zainteresiran za rad s rukama. Bilo gradnja 3D printera ili jednostavnog sklopa za detekciju zvuka, elektrotehnička sekcija uvijek pronalazi zabavan način gradnje inovativnih uređaja.

Informatika Rad sa računalom

Kroz igru do učenja i kroz učenje se igrati. To je moto naše računalne radionice. Stvorena za svakoga tko želi doznati više o internetu, programima, office-u ili se jednostavno družiti sa ostalim članovima.

Digitalna fotografija Rad sa fotoaparatom

Vidjeti okolicu i ovjekovjećiti savršenom slikom, težnja je sekcije digitalne fotografije. Otvorena za sve koji su zainteresirani za izlete u prirodu i učenje u isto vrijeme.

Dan za znanost - Koprivnica

Bili smo na danu za znanost u Koprivnici. 

Gimnazija Fran Galović je organizirala u svojim prostorijama event dan za znanost na kojem je sudjelovalo mnoštvo ustanova iz raznih dijelova Hrvatske i regije. Od demonstracija iz Fizike, matematike, kemije, sporta, informactike i čak smo poslušali i predavanje o Muzeju krapinskog pračovjeka. KMT Dankovec je sudjelovao s 3D printerom i možemo se pohvaliti da smo isprintali preko 20 privjesaka s imenom i uspiješno predstavili i najmlađima kako funkcionira 3D printanje. 

Pozdravljamo gimnaziju Fran Galović i zahvaljujemo na odličnom gostoprimstvu te savršenoj organizaciji. 

Galeirja slika uskoro.