Sekcije

Elektrotehnika Rad sa alatima

Za svakog tko je zainteresiran za rad s rukama. Bilo gradnja 3D printera ili jednostavnog sklopa za detekciju zvuka, elektrotehnička sekcija uvijek pronalazi zabavan način gradnje inovativnih uređaja.

Informatika Rad sa računalom

Kroz igru do učenja i kroz učenje se igrati. To je moto naše računalne radionice. Stvorena za svakoga tko želi doznati više o internetu, programima, office-u ili se jednostavno družiti sa ostalim članovima.

Digitalna fotografija Rad sa fotoaparatom

Vidjeti okolicu i ovjekovjećiti savršenom slikom, težnja je sekcije digitalne fotografije. Otvorena za sve koji su zainteresirani za izlete u prirodu i učenje u isto vrijeme.

Dan otvorenih vrata 2015.

Hear Ye, Hear Ye! Svim članovima i prijateljima kluba mladih tehničara Dankovec!

Pozivamo Vas na tradicionalni Dan otvorenih vrata KMT-a Dankovec, koji će se održati u subotu, 04. Srpnja 2015. godine, u prostorijama kluba (Slanovečka 19, 10040 Zagreb). Detalje oko eventa možete pratiti na našoj facebook stranici

Plan i program:

11:55-16:00 - Prijave i Turnir u računalnim igricama

15:00-17:00 - Roštilj

17:30-18:30 - Povratak tradicionalne nogometne utakmice Voditelji (gosti - NK Concordia) vs Članovi (fakat članovi, usput, ne da se hvale, ali osvajaći prvog malog nogometnog turnira 2013. godine!)

19:00 - Zavrsetak i zatvaranje


Vidimo se!

Klub Mladih Tehnicara Dankovec